maanantai 17. helmikuuta 2014

1+1=3

Pyytäisin niitä ihmisiä jotka tuntevat minut facebookin kautta kommentoimaan kohta lukemaansa joko täällä tai yksityisviestin kautta. En vielä halua asiaa julki ihan kaikille.

Tällä kertaa joulun aikainen pidentynyt radiohiljaisuus blogissa ei johtunut salaisista joululahjoista vaan siitä että tekeleet  eivät vielä olleet ajankohtaisia esitellä. Syksyllä minulla alkoi selittämätön ruokahaluttomuus joka jatkui reilu 2 kuukautta. Mikään ruoka ei tahtonut mennä alas ja paino lähti laskuun pelottavalla vaudilla. Lopulta paino oli jo alipainon puolella ja luut alkoivat uhkaavasti loistamaan joka puolelta. Lääkärillä tuli juostua muutaman kerran mutta syytä ei tuntunut löytyvän. Lopulta sain lähetteen sisätautipolille ja jäin odottamaan yhteydenottoa sieltä.
Joulukuun alussa tuli kuitenkin selvyys ruokaongelmiin kun tein raskaustestin joka näytti positiivista. Kesällä meille on luvassa pieni perheenlisäys. Ruoka on onneksi nyt taas maistunut (vähän liiankin hyvin) ja maha kasvaa vauhdilla. Molemman ultraäänet ovat jo takanapäin ja lapsella on kaikki hyvin vaikka itsellä oli pelko että ruokaongelma ja muut ei niin terveelliset elämäntavat raskauden alussa olisivat vahingoittaneet pikkuista. Se kumpi on tulossa päätettiin säästää yllätyksenä synnytykseen, tärkeintä on että lapsi on terve.

Kevään aikana diy projektit tulevat olemaan enemmän vauvanvaatteita ja sisustusta. Itselle kun ei oikein huvita tehdä mitään kun kroppa ei ole sitä mihin olen tottunut (ja johon mieluusti palaan nopeasti synnytyksen jälkeen).

Kuvissa raskausviikolla 17. On se tuosta kasvanut mutta ihan joka viikko en ole mahaa kuvannut joten joudutte tyytymään näihin epämääräisiin "selfie" kuviin. 

6 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ihanaa, että ruokahaluttomuuteen löytyi noin onnellinen syy. Oikein paljon onnea ja hyvää vointia raskauteen!

Sormustin kirjoitti...

Vau, tsemppiä ja onnea :)

Annina kirjoitti...

Kirsikka: Helpotti kyllä tieto siitä että syynä oli raskaus eikä mikään vakava sairaus.

Sormustimen Anni: Kiitos

Johanna kirjoitti...

Hei! Päädyin blogiisi googlen kautta etsiessäni bambikuvaa. Sinulla on ollut töissäsi juurikin sellainen bambi mitä etsin, mutta en vain ole googlailuista huolimatta löytänyt. Mistäköhän olet tuon bambin kuvan bongannut?
Tuhannet kiitokset jos ehdit vastaamaan!

Annina kirjoitti...

Johanna: Käytin itsellä ainakin googlen kuvahaun ensimmäisellä sivulla näkyvää seisovaa bambikuvaa. Disney clip-art taisi olla sivu. En nyt saanut sitä tänne liitettyä mutta tunnistat sen varmasti. Muokkasin vähän kasvojen kaarta jotta se toimisi kokomustana. Alunperin kuva siis värillinen. Hakusana oli ainastaan bambi. Toivottavasti tästä oli apua.

Johanna kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Etsin siis yksiväristä kuvaa, siinä ero. Mutta ehkä tuostakin saan tehtailtua tarvittavanlaisen :)