maanantai 9. heinäkuuta 2012

Säilytys

Yksiössäni askartelutarvikkeet olivat milloin missäkin (kuten myös loput omaisuudesta). Kun muutin O:n kanssa yhteiseen asuntoon opin kantapään kautta että villalankaa ei voi jättää minne tahansa ellei halua lahjoittaa lankoja kissalle. Toimiva säilytysratkaisu löytyi kenkälaatikoista joita olen tosin jo vuosia suosinut pikkutavaroiden säilytyksessä. Tällä kertaa vain päätin vähän hifistellä joten päällystin laatikot dc-fixillä. Sain myös vihdoinkin ostettua dymon ja käytin melkein kokonaisen illan sillä kirjoittamiseen. Olen melkein ylpeä siitä ettei O:n otsasta löytynyt loppuillasta "avomies" teippiä..


Pieni sekoilu kävi kun vahingossa ostin valkoista ja mustaa dc-fixiä mattana enkä kiiltävänä joita olin tullut liikkestä hakemaan. Valkoinen osoittautuikin paljon hienommaksi mattana mutta mustan kanssa jouduin hieman tappelemaan. Olin jo aloittanut muutaman laatikon päällystämisen kiiltävällä eikä matta sopinut siihen ollenkaan. Onneksi tajusin muokata mustat mattalaatikot puoliksi valkoiseksi joka piristi niitä huomattavasti.

Kotona jo olemassa olevat laatikot loppuivat projektin kuluessa kesken mutta onneksi Andiamon henkilökunta lahjoitti ystävällisesti lisää laatikoita. Satuin paikalle Itiksen myymälään juuri kun kuormaa oltiin purkamassa hyllyyn joten 15 minuutin odottamisen jälkeen sain mukaani 7 juuri oikean kokoista laatikkoa. Suuri kiitos Itiksen Andiamoon.


Osa askartelutarvikkeista pääsee laatikoiden sijaan lasipurkkeihin. Dymotarra ja spray-maalattu kansi yhdistävät purkit laatikoiden kanssa yhteensopiviksi.

Säilytysprojekti on vielä keskeneräinen. Muutama laatikko pitää vielä muovittaa, purkkien kansia maalata ja kaappi johon laatikot tulevat on myös tuunausta vailla. Kaappi, purkit ja laatikot ovat myös muuttamassa olohuoneesta makuuhuoneeseen.  Jatkoa luvassa kunhan kaikki on valmista.

2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Ihanan järjestelmällistä! Munkin pitäisi keksiä joku säilytysjärjestelmä askartelutavaroille. Nyt muuttaessa on hyvä tilaisuus järjestellä asioita uudelleen.

Annina kirjoitti...

Inka: Muutto on tosiaan hyvä syy järjestää tavarat. Itse en tosin siihen ole ikinä pystynyt mutta jos nyt vihdoinkin kasvaisin aikuiseksi jolla tavarat pysyvät järjestyksessä :)