lauantai 14. heinäkuuta 2012

I´m not a freak - "just alternative"

Ihastuin Aika kivoja blogin Katariinan t-paidan tuhoamis postaukseen. Varsinkin tuo keskimmäinen huivi vaati toteuttamista omasta t-paidasta. Olen kyllä luvannut itselleni että vuoden loppuun mennessä ompelukone ja minä olemme tehneet lähempää tuttavuutta mutta vielä en ollut siihen valmis. Olen huomattavasti parempi maalipensselin tai ruuvimeisselin käyttäjä ja vaikka käsinompelukin sujuu ongelmitta niin se ompelukone ei vain suostu yhteistyöhön. Huivi oli kuitenkin pakko saada joten päätin viedä tuhoamis tuomion saaneen t-paidan äidille tuunattavaksi.


Tämä Zaran mini t-paita oli odottanut jo vuosia kaapissa jotain. Paita on hyvässä kunnossa ja värikin oli mieluisa joten en ole raaskinut heittää sitä pois vaikka se onkin kooltaan sopiva noin  10-vuotiaalle. Nyt se vaihtoi muotoa huiviksi äidin avustuksella. Sain sen maanantaina haettua ja näin kesällä se on juuri täydellinen härpäke kaulan ympärille. 5 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Näppärää! Minulla on vasta hiljattain alkanut tuo yhteistyö ompelukoneen kanssa sujumaan, mutta saumuri ja minä, me emme puhu samaa kieltä - ihme, ettei se ole lentänyt vielä parvekkeelta alas. Ehkä jonain päivänä sitten joko opin saumurin salat. Tai sitten se tosiaan lentää parvekkeelta...

Annina kirjoitti...

Purnauskis: Äiti on tosiaan suureksi avuksi silloin kun ei itse osaa. Tosin kyllä uskon että tuo huivi olisi jopa itseltäkin luonnistunut, ehkä. Pitää vielä harjoitella jollain turhalla tilkulla niin pääsen kohta itse ompelemaan vaatteita. Saumuria en ole onneksi edes kokeillut, se saattaisi hyvinkin lentää sieltä parvekkelta jo ensiyrityksellä..

Katariina kirjoitti...

Hieno huivi!

anniinaliini kirjoitti...

Jäin vähän blogiisi tutkailemaan, ja sulla on ihan mielettömän hyviä ideoita!!!
http://i-made-it-work.blogspot.fi/ Itsellänikin on vasta aloitettu diy blogi, käy kurkistelemassa jos kiinnostaa! :))

Annina kirjoitti...

Katariina: Kiitos

Anniinaliini: Kiitos, itselläsikin on hieno blogi