tiistai 1. toukokuuta 2012

Viiksimania

Muutama projekti odottaa toteutusta mutta ulkona paistava aurinko on kuluneella viikolla vienyt voiton. Viikonloppuna sain vihdoinkin pyöräilykauden avattua. Sitä iloa kun sain ihanan punaisen söpöläiseni taas esiin. Myös korien heittely puistossa on syönyt vapaa-aikaa koneelta. En kuitenkaan valita, kevättä oli jo odoteltu.

Kaksi kangaspaino asiaa sain kuitenkin tehtyä jokunen päivä sitten. Ihastuin viiksikassiini niin pahasti että piti saada sama kuvio muuallekkin.


Pieni kangaspussi odottaa vaatehuoneessa kesää. Itsellä ainakin flip flopit saattavat alussa hangata ihon rikki joten varakengät ovat aina mukana hätävarana. Myös korkokenkäpäivinä matalat kengät on hyvä pitää matkassa. Kenkiä ei kuitenkaan ole kiva laittaa suoraan laukkuun joten pienelle pusille on luvassa paljon käyttöä kunhan säät hieman lämpenevät (tai päätän ottaa lempikorkkarit käyttöön vaikka ne tappavat jalkani sekunnissa).


Tein myös tiskirätin. O ei taida olla tämän suhteen yhtä ihastunut. Viiksikuvat jakavat tässä asunnossa hieman mielipiteitä. 

Kahvikuppi samalla kuviolla houduttaisi myös. Saatan huomenna juosta hobby pontiin etsimään siihen tarvikkeita. 

4 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Niin mahtava tuo kuvio! Tykkään :) Voithan viiksien lisäksi tehdä huulia, jokaiselle jotakin...

Annina kirjoitti...

Purnauskis: Huulet ois kans kivat :). Ja jossain vaiheessa ajattelin jotenkin hyödyntää silmälasikuviota. Siitäkin nähnyt monta hienoa esimerkkiä

Repsu kirjoitti...

ihanat noi viikset, toi kuvio on mahtava :D Ite oon painanut t-paitaan pelkät viikset, mutta voisin johonkin vähän matkia tota I <3 viikset -kuviota ;)

mun viiksijutut näkyy täällä: http://repsupuuhaa.blogspot.fi/search/label/mustache ;)

Annina kirjoitti...

Repsu: Kiitos. Sullakin oli todella kiva viiksi yksilö