torstai 19. huhtikuuta 2012

Kulhot

Kellon maalauksesta ylijääneet maalit oli tottakai pakko saada heti käyttöön. Ja käydä ostamassa niitä maaleja lisää kun loppu kesken.. Muutama ylijämämaali-projekti täällä onkin jo näkynyt.

Meillä on ollut tv tason ylimmällä hyllyllä lasikulho random pikkuhärpäkkeille. Kyseinen lasikulho on kuitenkin ottanut mystisen kolhun eikä se omaa silmää muutenkaan oikein miellyttänyt. Ongelman ratkaisin kahdella kulholla jotka olen saanut joskus lahjaksi. Alunperin ne olivat kiiltävän valkoiset joka ei vain tuntunut oikealta ratkaisulta. 


Kulhot pääsivät lasikulhon tilalle samaiselle hyllylle. Valkoinen kulho on tosin vielä täyttämättä kuten kuvasta näkyy.


Valkoinen kulho on maalattu kauttaaltaan mattavalkoisella spray-maalilla. Sisäpuoli ei ihan mennyt niinkuin piti. Maali valui ja halkeili vaikka yritin mitä. Lohduttauduin sillä että ei sitä huomaa kun kulho tulee aina olemaan täynnä niitä epämääräisiä pikkutavaroita.


Musta kulho näkyikin jo Kaktus postauksesta. Sekin on sisäpuolelta mattavakoiseksi maalattu ja ulkopuolelle taas valitsin liitutaulua. Itse tykkään todella paljon kokonaisuudesta noiden katusten kanssa kun sekä liitutaulu ja mattavalkoinen esiintyy tasaisesti. Ja sopivat nuo vieressä olevaan sisustustauluunkin. Muutama maalausidea on vielä mielessä..

Ei kommentteja: