lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tallinn

Käytiin viime viikon loppupuolella O:n kanssa Tallinnassa. Matka oli todella onnistunut ja kahdessa päivässä ehdittiin nähdä paljon. Kävi myös niin hyvä tuuri että saatiin vaihdettua Viru hotellissa majoitus business class huoneeksi joten minun ensimmäinen käyntini kyseisessä hotellissa taittui kerroksessa 22.

Maisemaa katselutasanteelta vanhassa kaupungissa

Pieni virhearvio oli laittaa uudet Converset jalkaan vaikka tiesin että tullaan kävelemään ja paljon. Laivalla kotiin päin tultaessa jo pienikin kävely rupesi tuntumaan jaloissa. Muttakun ne oli niin ihanat niin pakko..(Kengistä lisää myöhemmin).

Vanhaa kaupunkia

Vaatekaupoissakin ehdittiin käymään (Bershkan topit ovat maailman parhaita) mutta koska blogin aihepiireihin ei vaatetus kuulu niin jätetään ne esittelemättä. Eipä sieltä mitään muuta lähtentytkään mukaan kun perus toppeja, t-paitoja ja neulepaita.

Koska harrastuksiin kuuluu käsityöt ei ole varmaan mikään yllätys että eksyin Karnaluksiin. En voi edes kuvailla miten kovaa hihkaisin ilosta kun löysin sieltä Tennesee lankaa. Novitan vanhassa lehdessä on todella kaunis toppi näistä langoista mutta itse en ainakaan ole niitä enää suomesta löytänyt. Nyt vaan pitäisi aloittaa neulominen..

Pöllöt, kettu, kaitakiina, pesulappu, lankoja & pikkusälää.

 Vanhasta kaupungista mukaan tarttui kaunis kaitaliina ja pesulappu. Saatiin edesmenneen mummon todella kaunis ruokapöytä ja sille oli heti ideana ostaa kaitaliina joten kun sellainen sattui tuolla silmiin oli se pakko kantaa kotiin. Löysin myös aivan ihanan liikkeen jossa myytiin tallinnalaisten käsityöntekijöiden tuotteita. Pöllökorviksia ei vain voinut vastustaa. Pieni kettumagneetti taas eksyi mukaan Tallinnan käsityötorilta (huomasin torin hotellin ikkunasta ja oli pakko käydä kurkistamassa). Tuo kettu vaan näyttää niin Kityltä pesun jälkeen.

Kaitaliina & uusi pöytä. 

Paljon jäi vielä näkemättä ja mieli tekisi lähteä heti uudestaan. Ehkä sitten kesällä..

Ei kommentteja: