tiistai 12. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu päivä 6

Ei menny niinkuin strömsössä. Blogin sijaan allekirjottaneen sunnuntai kului päivystyksessä. Heräsin aamulla jäätävään vatsakipuun ja pahoinvointiin jotka tuntui vain pahenevan. Lähtö Marian päivystykseen jossa olotila romahti ihan kunnolla (lojuin päivystyksen vessan lattialla kun pyörrytti, sattu ja oksetti). Mitään ei Mariassa selvinnyt joten sain vain kipulääkkeen lihakseen ja lähetteen Meilahteen. Tässä vaiheessa olen vielä lähetellyt O:lle viestiä jossa kysyn mitä tuon kaupasta kun varmaan noin tunnin päästä tulen kotiin.

Meikkuun päästessä tulehdusarvot oli kohonnut ja vatsakipu selkeästi alavatsan oikealla puolella. Kun ultrassa ei mitään silti näkynyt olin edelleen lähdössä ihan just koht kotiin joten olin aika yllättynyt kun sain sairaalarannekkeen käteen ja käskyn tulla petipaikalle. Yhdeksältä illalla pääsin leikkaukseen jossa poistettiin tulehtunut umpisuoli. Nyt viikon sairausloma ja kipeät haavakohdat. Ja ainakin viikon urheilukielto joka on niiin väärin. Olen tottunut treenaamaan lähes päivittäin joten pelkkä makoilu ja rauhallinen kävely kuulostaa kidutukselta. Tosin ainakin nyt olotila ei edes antaisi myötä kunnon hikiliikunnalle.

Valituksesta kuitenkin takaisin muistikirjan pariin. Muutaman päivän taas jäljessä mutta tänään taidan jo jaksaa askarrella kirjan parissa. Päässä nämä puuttuneet päivät ovat jo täysin selkeinä. Tässä kuitenkin kuudennen päivän sivu

Päivä 6: Jos raha/ tila ei olisi este hamstraisin näitä

Ei kommentteja: