keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Sohvaprojekti

Olen jo aikaisemmin maininnut että talouden sohva ei oikein vastaa omaa mielikuvaa kauniista sohvasta. Valitettavasti uuteen ei myöskään ole juuri nyt rahaa. Kyllästyin kuitenkin siihen että joudun joka päivä katsomaan tuota ei niin kaunista yksilöä joten päätin tehdä asialle jotain. Vielä tämä tuunaus ei ole ihan valmis mutta visio siitä miltä täällä näyttää kun se on valmis on jo täysin selkeä.


Itse painetut tyynyt saivat siirtyä vaatehuoneeseen kun löysin H&M Home mallistosta kaksi tyynyä. Kotona tosin totesin että tarvitsen vielä kaksi jotka sitovat nuo värit yhteen. Tyynyt eivät siis normaalisti ole noin päällekkäin vaan beige tyyny on toisessä päässä sohvaa. Väliin on vielä tulossa musta ja ruskea puuvillatyyny ja muutama torkkupeitto. Kuvassa näkyvä neulos on se ensimmäinen. Toisesta kaavailen mustaa. Tavoitteena on että valmis lopputulos on nähtävänä viimeistään helmikuun lopulla. Suurin aika siitä menee peittojen neulomiseen. Ja siihen että tämä sairasteleva bloggaaja pääsee taas ihmisten ilmoille ostamaan lankaa ja tyynyjä. Onneksi se neljän seinän sisältä ulos siirtyminen tapahtuu jo huomenna, kuume joka riehui on nyt taltutettu. Vihaan sairastelua.

2 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

Itsellänikin on sohva, joka on kätevä(vuodesohva) ja hyvä istua. Mutta ruma. Ruma kuin mikäkin. Onneksi on olemassa peittoja ja tyynyjä, millä sohvan oman värin saa peitettyä!

Hienolta näyttää tuo peiton alku (:

Annina kirjoitti...

Melinda: Peitot ja tyynyt ovat kyllä suuri apu sohvan piilotuksessa. Toivottavasti vain peitonalku kohta valmistuisi peitoksi (puolet tehtynä)