maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sarjatuotantoa

Ihastuin palavasti piipadoo blogin Paulan upeaan "sekatekniikalla" (nimike lainattu Paulalta) tehtyyn toppiin. Pakkohan jotain samanlaista oli saatava myös itselle. Hieman saatoin innostua kun lopputulos on kolme yksilöä sen yhden sijaan.

Itsellä (tai siis miehellä) ei ollut sopivia paitoja projektiin joten lähdin maalaamaan ihan projektiin ostettuihin paitoihin jotka kaikki ostin Gina tricotista. Kaksi löysää tunikaa ja yksi lyhempi toppi päätyivät siis maalisiveltimien uhreiksi. Tunikoita aijon käyttää farkkujen kanssa ja lyhyempi toppi odottaa farkkusortseja (mihin se kesä taas katosi?).


Ensimmäiseen tunikaan käytin harmaata punaista ja mustaa. Punainen väri on ensin maalattu kopiopaperille josta painoin sen kankaaseen. Tätä tekniikkaa käytin aikoinaan paljon tauluissa koska se jättää hieman erillaista tekstuuria ja jälkeä kuin "normaali" maalaaminen. 


Lyhyempi toppi jäi hieman haaleammaksi. Olin ajatellut tuohonkin maalata päälle mustalla mutta ei se sitten vihreän värin kuivuttua enään tuntunut tarpeelliselta. Tässäkin vihreä maalattu paperin kautta. Pohjalla harmaata.


Toisesta tunikasta tuli hieman värikkäämpi. Väreinä harmaata, punaista, mustaa ja vihreää iloisesti sekaisin. Olin tämän suhteen hieman epäilevä mutta nyt se on päivän ollut päällä ja tykkään siitä ihan valtavasti. Päällä se näyttää huomattavasti hienommalta kuin kuvassa henkarilla. 


Ensimmäinen yksilö tallentui kameralla käytössä. Kamalaa joutua käyttämään hupparia keskellä kesää. 
Topit ovat kaikki päässeet käyttöön ja olen niihin jokaiseen todella tyytyväinen. Nyt kun en vain keksisi tekosyytä vielä yhden tekoon..

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Mäkin ihastuin siihen Paulan toppiin ja sun hienot teokset innostavat nyt vielä lisää. Jos siis kaapissa tulee vasta turha t-paita, tuunaan sen näin.

Annina kirjoitti...

Katariina: Toivotan onnea sopivan paidan löytymiseen. Näiden tekeminen oli todella hauskaa.