sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Just keep swimming..

Taisin olla lukion kolmannella kun näin ensimmäistä kertaa Finding Nemo -elokuvan. Abi -haalarini olikin sitten täynnä hauskoja lauseita elokuvasta.. Vaikka itsekkin ihastuin elokuvaan todella syvästi taisi ystäväni jonka kanssa kyseisen elokuvan katsoin ihastua siihen vielä palavammin. Just keep swimming olikin pitkään lause jota toisteltiin uudestaan ja uudestaan ja...


Marraskuussa löysin googlesta kuvan joka huusi ystäväni nimeä. Ystävän syntymäpäiväkin oli juuri sopivasti Joulukuun alussa. En kuitenkaan tiennyt miten tekisin kyseisestä kuvasta/ tekstistä sapluunaa jotta saisin saman kuvan kankaalle. Ilo olikin suuri kun näin Pientä kivaa blogissa ja Melkein kuin uusi blogissa esitellyn tekniikan.

Kuva päätyi lopulta hangattuna tyynyliinaan. Hieman haaleaksihan tuo jäi mutta en halunnut lähteä tuhoamaan tyynyliinaa kangasvärillä. Yleensä korjaukset koituvat diy -projektejeni kohtaloksi.

Kesti kyllä pitkään keksiä miten kuva käännetään peilikuvaksi. Lopulta se olikin yllättävän helppoa. Nyt onkin seuraava projekti keksiä miten sama tehdään kun kyseessä on word teksti. Jos joku tietää niin sen tiedon saa mielellään jakaa minullekkin.

4 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Word-tekstin kääntö peilikuvaksi

Wordissa kopioi haluamasi teksti, avaa ilmaisohjelma IrfanView ja paina Paste. Tulosta.
Tekstin muotoilu (fontti, koko) on tehtävä jo Wordissa.

Kynsilakanpoistoaineella on väliä

Minä käytin Maybellinen lakanpoistoainetta ja se toimi hyvin. Kesti 60 asteen pesunkin vain hiukan haalistuen - ainakin vanhassa lakanakankaassa.

Annina kirjoitti...

Iitu: IrfanWiew ladattu. Vielä pitää hieman tutustua kyseiseen ohjelmaan.
Uusi kynsilakanpostoaine hoiti asiansa paremmin kun edellinen.

Katariina kirjoitti...

Oijoi, hienoa nähdä, miten tää tekniikka toimii. Pakko päästä itse kokeilemaan, mieli jo virittelee suunnitelmia. Kiitoa tuosta word-vinkistä, itse kun varmaan sillä tulee kokeiltua. Saiskos sut lisätä meidän blogin luettuihin?
Katariina/aikakivoja.blogspot.com

Annina kirjoitti...

Katariina: Tuo tekniikka tosissaan on todella kätevä ja oonkin jo toistamiseen sitä ehtinyt kokeilla. Saa lisätä luetteloon :)