sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kehys

Ostin edelliseen asuntooni Ikean halpoja kehyksiä ja ankkakortteja joita liimailin kaksipuolisella teipillä vaatehuoneeseen tuomaan väriä muuten todella ankeaan tilaan. O:n kanssa yhteen muuttaessa en ole ainakaan vielä toteuttanut ideaa uudestaan mutta yhdelle kehys ja ankka yhdistelmälle keksin uuden paikan.


Kehyksestä tuli jääkaappimagneetti. Liimasin vain taakse magneettinauhaa ja laitoin kuvan paikoilleen. Kuvaahan voi toki vaihdella mielialan mukaan ja välillä siihen voisi myös laittaa reseptejä esille. Tylsä jääkaappi näyttää heti vähän pirteämmältä. Kuvassa näkyy myös itse tekemät lego ja duplo magneetit.

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Ihanat legomagneetit! Mulla on vielä ylimääräisiä legoja ja noita voisin tehdä ja muutakin olis jääkaapin oveen tulossa joten mietin, millaista magneettia kiinnitit ja miten? Mun pitäis saada ne kiinni niin, ettei pikkuihmiset näpertelis niitä heti irti...

eimie kirjoitti...

Katariina: legoihin ja duploihin käytin sinellistä löytyneitä pyöreitä magneetteja. Legoissa pienempiä kuin duploissa. Noissa isoissa palikoissa on aina 2 magneettia jotta ne pysyisi paikoillaan. Sinellissä on myynnissä myös tehomagneetteja mutta itsellä normaalit on toiminut. Itse liimasin ne kuumaliimalla mutta suosittelen esim epoks liimaa (kai se oli sen nimistä) rautakaupasta (olen nähnyt myynnissä myös anttilassa) koska noista mun omista on muutama tippunut maahan jolloin liima on pettänyt.