keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu päivät 7-12

Eilen tein muistikirjan puuttuvat sivut valmiiksi.

 
Päivä 7. Maaliskuu 2012. Olisiko mahdollista että tuo ulkona vallitseva lumi sulaisi perjantaihin mennessä?  Vuosi sitten silloin oli näköjään jo lumeton maa. 

Päivä 8:  Satunnaisia lauseita blogeista. Ohjeista poiketen kirjoitin vain 4 lausetta. Tila loppui kesken..

Päivä 9: Resepti. Tortilla lasagne on yksi lempiresepteistäni. Valitettavasti epäily vehnäallergiasta (perjantaina saan tietää tulokset) estää vehnätortillojen käytön joten resepti kaipaa pientä muokkausta. Mausteet olen jo aikaisemmin muokannut alkuperäisestä reseptistä. 

Päivä 10: Top 10. Vaatekaupat listauksessa. Näistä tuskin tarvitsee erikseen mitään sanoa.

Päivä 11: Mitä söin tänään. Jotain epämääräistä sairaalaruokaa käsitti perunaa ja mahdollisesti makkarakastiketta. Ei ihan maistunut. Tarjottimella oli myös jotain joka saattoi olla jälkiruokaa tai sitten salaattikastike, en ottanut siitä selvää. Kyllä, olen äärettömän hankala ruuan suhteen. Illalla tilattiin O:n kanssa ruokaa kun ei kumpikaan jaksanut mitään tehdä. Tein historiaa ja söin yli puolet kebab annoksesta. Taisi olla nälkä kun sunnuntaina en saanut paljoa alas kipujen takija ja päivällä noi sairaalaruuat ei neidille kelvannut.

Päivä 12: Lainaus. Koska monsterit päätyivät leikattujen kirjaimien sivulle jouduin hieman miettimään tätä. Onneksi Finding Nemo pelasti pinteestä.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Nää on kyllä kivan näköisiä nää sivut!

Näin jossain kaupassa ohimennen maissitortilloja. En toki tutkinut, että oliko niissä yhtään vehnää, mutta jos ei ole, niin niistähän voisi tuota tortillalasagnea tehdä.

Annina kirjoitti...

Kirsikka: Oi, pakko käydä jossain omaa lähikauppaa isommassa liikkeessä katsomassa jos löytäisin. Tortilla kun kuitenkin toimisi tuossa paremmin tai niin ainakin luulen.