sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Haaste

Purnauskis haastoi minut vastaamaan 11 kysymykseen jonka jälkeen pitää keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 blogia vastaamaan niihin. Alla omat vastaukset, uudet kysymykset ja haastettavat blogit. 
Aloitetaan niistä vastauksista:
1.Onko sinulla ikuisuusprojekti, jonka valmistuminen kestää ja kestää? Jos on, niin mikä? 3 vuotta sitten ostamani mekko joka olisi tarkoitus muokata hameeksi. Aloitin sen silloin 3 vuotta sitten ja edelleen se on samassa jamassa kuin silloin. Eli tasan yksi sauma on ratkottuna..
2. Mikä on heikkoutesi tai heikoin lenkkisi? Lankakaupat vai jokin tekniikka? (Hobby pointin) kangaskassit ja eri kankaanpainotekniikat. 
3. Mikä taas vahvin osa-alueesi? Kankaanpainanta varmaankin. Myös kutistemuovikokeilut onnistuvat lähes aina.
4. Mikä on vielä tekemättä/opettelematta? Virkkaus. En vaan tajua sen logiikkaa.
5. Eräs ventovieras nainen kysyi minulta kerran: "oletko sinä sinkku vai miksi sinä teet käsitöitä?" Heitän kysymyksen siis eteenpäin, miksi teet käsitöitä? Persoonallinen tapa sisustaa kotia sekä omaa ulkonäköään (no ne kangaskassit).
6. Mitä puuttuu useimmiten, materiaaleja, rahaa, aikaa, ideoita vai jotain aivan muuta? Rahaa ja materiaaleja. Välillä myös aikaa. 
7. Mitä teet jämälangoista ja -kankaista? Langoista huiveja/ pipoja. Kankaat pölyttyy kaapissa tai viedään äidille ommeltavaksi. Minä ja ompelukone emme ole vielä löytäneet yhteistä säveltä. Käsin tosin ompelen jotain pieniä koruja tms. 
8. Onko jotain tekniikkaa, johon et koske pitkällä tikullakaan? Pitsinvirkkaus voisi olla hauskaa ja lopputulos kaunista mutta säästän sen silti suosiolla muille. 
9. Paljasta jokin ihastuttava tai vihastuttava käsitöihin liittyvä tapasi. Sairaalloinen perfektionisti lopputuloksen kannalta. 
10. Mitä väriä päätyy materiaalivarastoihisi tahtomattasikin? Mustaa. Lempiväri näkyy vaatteissa, sisustuksessa ja diy-projekteissa. Mustan lisäksi valkoista ja ruskeaa. 
11. Mikä on seuraava projektisi? Dc-fix projekti joka odottaa että jaksaisin tulostaa kirjaimia.


Omat kysymykset (muutaman kysymyksen lainasin saaduista):
1. Mikä oli edellinen projektisi?
2. Mikä on seuraava projektisi?
3. Mistä löydät inpiraation?
4. Mikä on lempi tekniikkasi?
5. Teetkö käsitöitä enemmän itsellesi vai muille lahjaksi?
6. Mikä on vahvin osaamisesi?
7. Teetkö käsitöitä enemmän vaatteiden tms muodossa vai onko vahvuutesi kodin sisustus?
8. Mikä oli ensimmäinen tekniikka jonka opit?
9. Onko joku projektisi epäonnistunut niin pahasti että se lensi suoraan roskiin sen sijaan että säästäisit materiaalin muihin töihin, jos niin mikä?
10. Minkä tekniikan haluaisit seuraavaksi oppia?
11. Mikä on lempi käsityöliikkeesi?


Haastettavat blogit:
1. Aika kivoja!
2. Hupsistarallaa
3. eilen tein
4. piipadoo
5. Pientä kivaa
6. Mintun maku
7. Minä itte!
8. Silmukkapakoja
9. Saaran projektit
10. Harmaata arkea
11. Pientä kotoilua


Kuvituksena uusin kangaskassi joka tosin tällä kertaa on ostettu valmiiksi painettuna. Kassin toisella puolella lukee Marc by me. En pysty perustelemaan uuden kangaskassin tarpeellisuutta mutta kun se vaan oli niin kiva. Heikkoutena kangaskassit..

2 kommenttia:

eilen tein kirjoitti...

Kiitos haasteesta :)

Annina kirjoitti...

eilen tein: ole hyvä :)