lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kangaskassi

Finding Nemo kangaskassini koki torstaina viilin rikkoontumisen matkalla töihin. Koska se odottaa tällähetkellä kunnon pesua päätin tehdä nopeasti uuden yksilön tilalle. Okei myönnän että noita kasseja olisi ihan ennestäänkin mutta kun halusin uuden. Mainitsinkin jo että tykkään piirretyistä viiksistä joten kun sopiva kuva löytyi googlesta ei paluuta enää ollut.


Tarkoitus oli tehdä tuo taas kynsilakanpostoaineella painaen mutta tulostimen muste on niin vähissä että siitä ei tullut yhtään mitään. Leikkasin siis nopeasti sapluunat ja maalasin tekstin/ kuvat kangastusseilla. Ideana oli etten halua liian tummaa lopputulosta joten kangasvärit eivät tähän olisi toimineet. Tusseilla sain juuri oikean lopputuloksen. 

Kangaskassi ja Fabricolor merkkiset kangastussit ovat Hobby pointista. Nuo kangaskassit ovat parhaita mihin olen törmännyt jämäkkyytensä ansiosta. Ja nuo tussitkin vaatisivat erikoismaininnan. 

6 kommenttia:

Purnauskis kirjoitti...

Aivan mahtava kassi! Tosi kiva blogi sulla muutenkin, pistäydyn toistekin :)

Annina kirjoitti...

Purnauskis: Kiitos paljon. Tein vastavierailun blogiisi ja eksyn sinne kyllä uudemman kerran

Jenniemi kirjoitti...

Mahtava! :) Kynslakanpoistoainepainaminen täh? Tarviikin tutkailla asiaa.

Annina kirjoitti...

Jenniemi: Eli kyseinen "kankaanpainanta" tapahtuu siten että eka tulostetaan lasertulostimella teksti/kuva peilikuvana. tekstipuoli alaspäin kankaaseen ja kynsilakanpoistoaineeseen upotetulla tops-puikolla hangataan kuva kankaaseen. Itse tosin joudun aina vahvistamaan tekstiä tekstiilitussilla.

Jenniemi kirjoitti...

Hei kiitti! Kestääkö tollain painetut kuin hyvin esim pesua?

Annina kirjoitti...

Jenniemi: Pesu kyllä haalistaa niitä hieman joten en ehkä käyttäisi tekniikkaa usein pestäviin materiaaleihin. Yksi kangaskassi odottaa pesun jälkeen nyt tummentamista. Mutta ei se tosin pahalta näytä haalistuneenakaan